-
sofőr
-
Értékesítő
-
Szállodai recepciós állás
-
Kőműves
-
karbantartó
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Asszisztens
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Eladó | Szolnok
2024. 12. 02
-
IT data engineer
2024. 12. 02
-
Minőségellenőrzési munkatárs
2024. 12. 03
-
Könyvelő gyakornok
2024. 12. 03
-
Játékbolti kisegítő
2024. 12. 03
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A gombakrémmel töltött palacsinta elkészítése
Elkészítjük a palacsintákat a nekünk tetsző módon (ki-ki hogy szereti). Ezután egymásra helyezzük, hogy megpuhuljanak. A gombát főzzük meg és daráljuk le olyannyira, hogy szinte krém állaga legyen. A hagymát is daráljuk le, majd pároljuk meg olajban, kevergessük folyamatosan, és csak kevés ideig tartsuk a tűzön. Hozzáadjuk a gombát, összekeverjük, majd a kaprot is belekeverjük, végül levesszük a tűzről, és a többi fűszert is hozzáadjuk. Hagyjuk kihűlni, hogy a fűszerek megtegyék a hatásukat. Megtöltjük a palacsintákat, és készen is van. Tálalhatjuk előételnek vagy egytálételnek.
Piaci árak - 3. hét
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.