Ünnepi sütemények: csokis-diós keksz A csokis-diós keksz hozzávalói: 250 g vaj, 200 g étcsokoládé, 5 tojás, 300 g cukor, 150 g liszt, 125 g dió, só. Elkészítési idő: 60 perc. RÉSZLETEK
Kóstoljuk meg a banános csokitortát Ha szertjük a gyümölcstortákat na meg a csokit, akkor érdemes kipróbálnunk a következő banános csokitorta receptjét, valószínűleg nem fog csalódást okozni! RÉSZLETEK
Így készül a spanyol töltött paprika Ha úgy gondoljuk, hogy valami újat szeretnénk ebédre, és egy kis konyhai tapasztalattal is rendelkezünk, akkor érdemes kipróbálni a következő spanyol módra készült töltött paprika receptjét. RÉSZLETEK
Próbáltad már? Mandulás-körtés torta! A mandulás-körte torta hozzávalói: Tortalap:125 g vaj, 3 tojássárga, 100 g porcukor, csipetnyi só, 2 kanál tej, 250 g liszt. Töltelék:3-4 körte, 2 tojás, 100 ml tejföl, 6 kanál cukor, vanília aroma, mazsola, mandula pelyhek. RÉSZLETEK
A finom nagymama szelet receptje A nagymama szelet hozzávalói: 1 kg marhahús, 1 adag húsleveshez való zöldség, 4 tojás, 20 dkg reszelt sajt, só, bors, petrezselyem, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez. A Besamel mártáshoz pedig: 4 dkg vaj, 3 evőkanál liszt, 2 dl tej. RÉSZLETEK
A borban párolt húsos káposzta receptje A borban párolt húsos káposzta recept hozzávalói (8 személyre): 1 kg savanyú káposzta, 1 l száraz fehérbor, 2 evőkanál olaj, 3-4 babérlevél, só, 1 kiskanál fekete bors, 60 dkg füstölt oldalas, 30 dkg füstölt kolbász, 30 dkg füstölt tarja . RÉSZLETEK
Készítsünk burgonyakrokettet - piaci árak Hozzávalók: 30 dkg áttört lisztes burgonya, 10 dkg liszt, 1 tojás, petrezselyemlevél, 2 dkg vaj, 1 púpozott mokkáskanál, só, tojás és liszt, zsemlemorzsa a panírhoz. RÉSZLETEK
Fahéjas sütőtökös csiga uzsonnára A sütőtökös tölteléktől ezek a csigák sokkal krémesebbek és tovább eltarthatók, mint kakaós testvéreik. A legnehezebb feladat, hogy ne együk degeszre magunkat vele. RÉSZLETEK
Készítsünk gombakrémmel töltött palacsintát! A gombakrémmel töltött palacsinta hozzávalói: hígpalacsinták, gomba, só, bors, édes fűszerpaprika, hagyma, kapor. RÉSZLETEK
Csirkefalatok keleti ízvilágban A kínai ízvilág egyre inkább terjedőben van. Az ételeket, amelyeket egykor fentartásokkal szemléltünk, most rendszeresen fogyasztjuk. A kínai konyha hatására most próbáljuk ki a keleti csirkefalatokat pirított tésztával. RÉSZLETEK
Mit kell tudni a császárpingvinről? Elég ránézni egy kis totyogós pingvinre ahhoz, hogy azonnal mosolyora húzódjon a szád. Az alábbi cikkben a császárpingvinről tudhatsz meg néhány információt. RÉSZLETEK
Macska ápolása helyesen: szőr, fog, fül, szem, karom Hogyan kell ápolni a macskánk szőrét, hogyan tisztítsuk a fülét és a szemét? Válaszok a cikkben! RÉSZLETEK
Megrendezik a 24. Vadlúd Sokadalmat Tatán Tatán, az Öreg-tó partján november utolsó napjaiban rendezik meg a 24. Vadlúd Sokadalmat. RÉSZLETEK