-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Kőműves
-
Óvodapedagógus
-
takarító
-
karbantartó
-
Értékesítő
-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
TIG hegesztők
2024. 11. 21
-
Takarító - Dunakeszi
2024. 11. 22
-
Intézeti titkár
2024. 11. 22
-
Senior Business Analyst - Budapest, XIII. kerület
2024. 11. 23
-
Junior épületgépész mérnök
2024. 11. 22
-
Könyvelő
2024. 11. 22
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A tofuval és spenóttal töltött palacsinta elkészítése
- A spenótot leforrázzuk, és jól lecsorgatjuk róla a vizet.
- A tofut egy papírtörlőbe csomagoljuk, hogy a víz felszívódjon.
- A hagymát apróra vágjuk, és 2 evőkanál olívaolajban megpároljuk, mikor már átlátszó lett, hozzáadjuk a spenótot, és hagyjuk főni egy kicsit.
- Hozzáadjuk a tofut és a fűszereket, és addig hagyjuk főni, amíg elnyeli a tofu által eresztett levet. Hagyjuk kihűlni.
- Az asztalra egy palacsinta lapot (rétes lapot) teszünk, amit meglocsolunk egy kis olívaolajjal (vagy megkenjük olvasztott vajjal), majd még egy lapot ráhelyezünk, körülbelül 2 evőkanál tölteléket teszünk bele, és összecsomagoljuk. Ugyanezt tesszük a többi lappal is.
- A kész palacsintákat egy kiolajozott tálcára tesszük, meglocsoljuk egy kis olívaolajjal (vagy megkenjük olvasztott vajjal), és addig sütjük, amíg meg nem pirul.
- Hidegen vagy melegen egyaránt tálalható.
Piaci árak
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 12. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés