
Most igazán jó áron kapható a citrom a piacon. Készítsünk citromos desszertet! Citromhab készítése: 1 citrom, 1 kanál reszelt citromhéj, 2 tojás, 6 dkg cukor, 1 dl fehérbor A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a citrom levét, citromhéjat, és a bort, majd lassú tűzön habverővel keverve besűrítjük. Lehűtjük, és tálalás előtt a tojások fehérjéből felvert habbot a citromos krémhez keverjük.
Piaci árak: 2009. december 16.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2009. 51. hét
![]()
|
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán