-
Dolgozz szállodai programszervezőként napsütötte nyaralóhelyeken
-
Kőműves
-
Asszisztens
-
Értékesítő
-
takarító
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
karbantartó
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Komissiózó / Rendelés ellenőr
2024. 11. 21
-
Teherautó sofőr (CE) Frigo disztribúció
2024. 11. 21
-
Tolóoszlopostargonca-vezető
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Hogyan készül az ecetes-zelleres bolgár paprika?
Hozzávalók:
- 1 kg bolgár paprika
- 1 nagyobb zeller
- fél liter, 9 fokos ecet
- 1 l víz
- 3 kanál só (jódmentes)
- 4 kanál méz
- néhány szem bors
Az ecetes-zelleres bolgárpaprika elkészítése:
- Mosd meg a paprikát, és karikázd fel.
- A zellernek a leveleit használd fel, daráld apróra, a gumóját pedig vágd fel karikákra, a maradékot pedig vagdald nagyobb kockákra.
- Tedd az egészet egy edénybe, és keverd jól össze.
- Mosd el, és fertőtlenítsd az üvegeket, majd tedd bele a paprikát és a zellert.
- Forrald fel az ecetet a vízzel, a sóval és a borszemekkel, és öntsd forrón az üvegekbe. Hogy nehogy eltörjenek, helyezd előbb az üvegeket rozsdamentes tálcára.
- Tedd rá a tetejét és terítsd le egy vastag törölközővel.
- Hagyd úgy amíg meghűl, majd tárold a kamrában.
Piaci árak: 2011. január 12.
Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) folyamatosan figyeli a mezőgazdasági termények árait, köztük a zöldségekét és gyümölcsökét is. Hétről-hétre körbejárják a nagyobb piacok és bevásárlóközpontok zöldséges standjait és feljegyzik az árakat.
2011 - 1. hét
Aki nem elégszik meg a táblázatainkkal, az minden részletet megtalál a Piaci Árinformációs Rendszer (AKI PÁIR) weboldalán.
értékelés