-
Asszisztens
-
Kőműves
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Értékesítő
-
karbantartó
-
takarító
-
Óvodapedagógus
-
Teherautó / pótkocsi szerelő
2024. 11. 20
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Brand Marketing & Content Specialist (Részmunkaidős)
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
-
Műszaki Szaktanácsadó / Értékesítő
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Fontos tudnivalók a magvetés megkönnyítéséhez
1. Valószínűleg tudja, hogy ültetés előtt a kemény magokat vízben kell áztatni. A víz lágyítja a mag héját és megkönnyíti a csírázást. A legújabb vizsgálatok szerint a magok egy napig tartó teában áztatása, nemcsak lágyítja a héjukat, hanem elősegíti a növekedést és növeli az ellenállóképességet a betegségekkel szemben.
2. A tavalyi évből megmaradt magok, mint borsó vagy bab életképességét egy egyszerű módszerrel meg lehet állapítani. Tegye egy mélyebb edénybe őket, öntse fel vízzel úgy, hogy jól lepje el ezeket. Azok a magok, amelyek a víz szinére emelkednek, nem életképesek, amelyek pedig az alján maradnak azok elültethetők.
Teszteljük a zöldségmagvan csírázóképességét>>
3. Ültessen néhány retekmagot a sárgarépa, és a paszternák mellé. A retek magja gyorsan csírázik és kihajt, így lazítja a talajt a sárgarépa- és a paszternák számára.