-
Értékesítő
-
karbantartó
-
takarító
-
Asszisztens
-
Kőműves
-
Óvodapedagógus
-
Minőségbiztosítási munkatárs/Minőségellenőr
-
Horgos Rakodó Teherautó-sofőr (CE)
2024. 11. 21
-
Junior Marketing Asszisztens | Budaörs
2024. 11. 21
-
Cyber Security Intern
2024. 11. 20
-
Komissiózó / Rendelés ellenőr
2024. 11. 21
-
Teherautó sofőr (CE) Frigo disztribúció
2024. 11. 21
-
Tolóoszlopostargonca-vezető
2024. 11. 21
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
Készül az év szilvapálinkája!
Míg ősszel, a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon minden évben egy vendég ország vendég párlata mutatkozik be, ahogy tavaly Olaszország és a grappa, addig tavasszal a gyümölcsök kapnak központi szerepet.
Idén május 5-8 között, a Budapesti Pálinkafesztiválon új sorozat veszi kezdetét: a rendezvény tematikusan a pálinka legfontosabb alapanyagára, a gyümölcsre épül majd. Elsőként a szilva mutatkozik be, tehát 2011 szilva éve lesz! A fesztiválon kiemelt szerepet kap az eredetvédett szilvapálinka, így a szatmári és békési. Továbbá az ételkínálatban is számtalan szilvából, valamint szilvapálinkával készült ételt kóstolhatnak a vendégek.
Az esemény fő attrakciója az év pálinkája lesz, amelyet közösen készítenek el az ország pálinkafőzői. A kereskedelmi főzdék prémium szilvapálinkáinak házasításával létrehozott blendelt pálinkából összesen 1100 db 0,5 literes palack készül. A pálinkafőzdék által biztosított tételek kiválasztását dr. Panyik Gáborné, egyetemi adjunktus irányítja.
A képeket készítette: Glódi Balázs