-
Fogtechnikus
-
Tejelő szarvasmarha telep- telepi munkás
-
Bolti Eladó Pénztáros Állás
-
Tejelő szarvasmarha telep- Műszakvezetői állás
-
Műszaki ügyintéző
-
Kőműves
-
Terület karbantartó
-
Szervizszerelő
2024. 10. 28
-
Áruátvételi Munkatárs | Budaörs
2024. 10. 29
-
Üzletvezető
2024. 10. 30
-
DevOps Engineer
2024. 10. 30
-
Nemzetközi vállalkozási mérnök
2024. 10. 30
-
Szenior Hatósági Kapcsolatok Szakértő
2024. 10. 30
- További állások »
- Álláshirdetés-feladás »
A több mint kétszázmilliós beruházásként létrejött pálinkaszentélyben elindult az internetes pálinkafőzés, amely egy cabernet franc szőlőből készült pálinkával debütált. Mostantól egy weboldalon keresztül működtethető vezérlőpult segítségével bárki betöltheti otthonról a cefréjét, beállíthatja a főzés hőfokát és megfőzheti a saját ízlése szerinti pálinkáját. Ráadásul erre a programra még a barátait is meghívhatja a legnépszerűbb közösségi portálon.
A város közepén található Pálinka Centrum kóstolótermében az ország legjobb, díjnyertes Békési párlatait lehet megkóstolni, a méltán híres szilvától az igazi különlegességekig. A gyerekeknek külön játszószobát alakítottak ki a komplexumban, sőt egy embernagyságú élményhordót is kihelyeztek a teremben.
Békési Zoltán tulajdonos, elmondta, hogy a Centrum összes szolgáltatása megnyílik az év végére, köztük a pálinkatrezor, ahol akár hosszú időn keresztül érlelhető és pihentethető a párlat.
A Békési pálinkafőzde 1984-ban kezdte meg működését, ahol 1988-től egy gőzmozdony segítségével főzték a pálinkát. Az üzem gyorsan túlnőtt a kis vonat teljesítőképességén, azóta pálinka- és vasúttörténeti múzeumként működik, amely továbbra is szívesen várja látogatóit a komplexumtól öt percnyire.